Οnline Συμβουλευτική
Σχετικά με το Skype
Η ψυχοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να φωτιστούν τα αρνητικά συναισθηματικά σχέδια που αναπτύσσονται ως αποτέλεσμα της εμπειρίας απο την παιδική ηλικία ή τα εφηβικά έτη. Μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα που αφήνουν προηγούμενες συναισθηματικές εμπειρίες.

Τι είναι το Skype?

Το Skype είναι ένα δωρεάν και απλό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις μέσω υπολογιστών παντού στον κόσμο. Το Skype μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα. Απλά κατεβάστε το, εγγραφείτε, και σε μερικά λεπτά μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά σας, το μικρόφωνό σας καθώς και την διαδικτυακή κάμερά σας και να κάνετε κλήσεις ή και βίντεοκλήσεις με τους φίλους σας.

διαδικτυακή κάμερά σας και να κάνετε κλήσεις ή και βίντεοκλήσεις με τους φίλους σας. Το Skype έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου - εικόνας και παρέχει υψηλή ασφάλεια με κρυπτογράφηση end-to-end. Ακόμη, στο Skype δεν απαιτείται να ξαναρυθμίσετε το firewall ή το router σας – απλά δουλεύει!

Εγκατάσταση Skype

 

Το Skype είναι τώρα διαθέσιμο στις παρακάτω γλώσσες: Δανέζικα, Εσθονικά, Αγγλικά, Φιλανδικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Εβραϊκά, Γιαπωνέζικα, Κορεάτικα, Ρώσικα, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Βραζιλιάνικα), Ρουμάνικα, απλοποιημένα Κινέζικα, Ισπανικά, Σουηδικά. Απλά κατεβάστε το Skype και επιλέξτε την γλώσσα κατά την εγκατάσταση.

Απαιτήσεις Συστήματος

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Skype, ο υπολογιστής σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστο τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Έναρξη Skype για πρώτη φορά

Στην πρώτη “εκκίνηση” του Skype, θα κληθείτε να επιλέξετε ένα Skype Name και έναν κωδικό πρόσβασης. Τα πεδία “Skype Name” και “password” απαιτούνται προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το Skype. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε όνομα αλλά θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 χαρακτήρες στο μήκος. Εάν το όνομα είναι ήδη σε χρήση από κάποιον άλλο θα πρέπει να δοκιμάσετε κάποιο άλλο όνομα.

Γρήγορη - έναρξη οδηγός (για τους “προηγμένους” χρήστες)

Εάν είστε προηγμένος χρήστης ή έχετε χρησιμοποιήσει μια στιγμιαία εφαρμογή μηνυμάτων (Instant Message) πριν, πολλά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Skype μπορούν να είναι γνωστά σε σας. Αυτός ο οδηγός γρήγορης - έναρξης εξηγεί πώς μπορείτε γρήγορα να πάρετε από την αρχή τους φίλους σας μόλις εγκαταστήσετε το λογισμικό Skype. Σημειώστε ότι οι φίλοι σας πρέπει επίσης να εγκαταστήσουν και να σας καταχωρήσουν προτού να μπορέσουν να αρχίσουν Skype.

 

 

Βελτίωση της ποιότητας ήχου

Για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, συστήνουμε ιδιαίτερα να δοκιμάζετε τα εξής: