Διαταραχές
Παραπονιέται πως όποτε χρειάζεται να βγει ή να βρεθεί σε δημόσιους χώρους, να ταξιδέψει μακριά από το σπίτι ή να βρεθεί σε πλήθος παρουσιάζει αισθήματα ταχυκαρδίας, τρόμου, ξυροστομίας, δυσκολία στην αναπνοή, πόνο στο στήθος και δυσφορία, αίσθημα ζάλης, φόβο ότι θα τρελαθεί ή ότι θα χάσει τον έλεγχο του εαυτού της, φόβο θανάτου.
Παραπονιέται για απώλεια ενδιαφέροντος και ευχαρίστησης στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αϋπνία ή υπερυπνία, κόπωση, μείωση ικανότητας για συγκέντρωση ή λήψεις αποφάσεων, αισθήματα αναξιότητας ή ενοχής.
Παραπονιέται για έντονη δυσφορία ή άγχος στο χώρο εργασίας του, κακές διαπροσωπικές σχέσεις με τους συναδέλφους του, χαμηλή αυτοεκτίμηση, επαναλαμβανόμενα λάθη στην εργασία του, μη οργανωτικότητα, αδυναμία συμμόρφωσης στους κανόνες εργασίας του.
Ενθαρρύνει ή επιτρέπει στους άλλους να παίρνουν τις πιο σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της. Απροθυμία να έχει ακόμα και λογικές απαιτήσεις από τα άτομα από τα οποία εξαρτάται. Δυσκολία έκφρασης διαφωνιών με άλλους επειδή φοβάται μήπως χάσει την αποδοχή τους
Άννα, 32 ετών (Γραμματέας)
Ρένα, 28 ετών (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
Γιάννης, 33 ετών (Δημόσιος Υπάλληλος)
Αλεξάνδρα, 31 ετών (Οικιακά)
Παραπονιέται ότι έχει δυσκολία να κοιμηθεί, να διατηρήσει τον ύπνο του ή να απολαύσει αυτόν.
Μανώλης, 25 ετών (Πωλητής)
Κατερίνα, 12 ετών (Μαθήτρια)
Εμφανίζει συχνά ξεσπάσματα θυμού, συχνούς καβγάδες με ενήλικες, συχνά είναι εύθικτη ή ενοχλείται εύκολα από τους άλλους, έχει ξεσπάσματα θυμού, αψηφά ενεργά ή αρνείται να συμμορφωθεί με αιτήματα ή κανόνες των ενηλίκων, το σκάει από το  γονικό σπίτι, συχνά κατηγορεί άλλους για τα λάθη της.
Μπορώ να σας βοηθήσω να ξεπεράσετε τα εμπόδια για τα οποία είστε συχνά απληροφόρητοι και στέκοντε στο δρόμο σας με το να καταλάβετε τις δυνατότητές σας.
Τσάμη Αναστασία
Ψυχοθεραπεύτρια - Σεμινάρια

Υπηρεσίες Ψυχοθεραπείας &
Online Συμβουλευτικής

Μιαούλη & Ξάνθου 7
Λαμία, 35100

Τηλ: 2231050738
Κιν:  6944460212

E-mail:
tsami.anastasia@gmail.com