Διαταραχές
Μπορώ να σας βοηθήσω να ξεπεράσετε τα εμπόδια για τα οποία είστε συχνά απληροφόρητοι και στέκονται στο δρόμο σας με το να καταλάβετε τις δυνατότητές σας.
Απώλεια του φίλου της σε τροχαίο. Αρνείται να αντιμετωπίσει την απώλεια, έχει συχνά όνειρα με τον εκλιπόντα, νιώθει ολοκληρωτική εξάντληση, παρουσιάζει απειλητικές αναμνήσεις του συμβάντος, έκπτωση συναισθημάτων, αίσθημα απομόνωσης, διαλείψεις της μνήμης ή αδυναμίες συγκέντρωσης προσοχής.
Σε διάστημα 12 εβδομάδων μετά τον τοκετό κλαίει συνεχώς, δεν μπορεί να θηλάσει το βρέφος, να το πάρει αγκαλιά, έχει επιθετικά για αυτό αισθήματα, αδυναμία φροντίδας.
Λυδία, 20 ετών (Φοιτήτρια)
Ντίνα, 34 ετών (Εκπαιδευτικός)
Παραπονιέται για αγχώδεις ιδέες -φοβίες όπως τις αποκαλεί- που έχουν να κάνουν με την σωματική του ακεραιότητα. «Φοβάμαι ότι θα πάθω κακό είτε καρδιακή προσβολή ή εγγεφαλικό...»
Παραπονιέται ότι αισθάνεται σαν ένα κουβάρι από πολύχρωμες κλωστές και προσπαθεί να λιγοστέψει την ποικιλία των χρωμάτων, ακλουθώντας μόνο μία κλωστή, μα δεν τα καταφέρνει. Δεν μπορεί να διαβάσει, κοιμάται έως είκοσι ώρες την ημέρα, κάτι που το βλέπει ως «φυγή».
Περικλής, 40 ετών (Εργολάβος)
Γρηγορία, 30 ετών (Τραπεζικός Υπάλληλος)
Παραπονιέται για κρίσεις πανικού - άγχους, ταχυπαλμία, δύσπνοια, παραισθήσεις και πάρεση των κάτω άκρων, καθώς και χάσιμο των αισθήσεών της.
Παραπονιέται πως η ζωή του έχει χάσει το νόημα της, πως δεν αισθάνεται παρά αδιαφορία για όλα, πως λειτουργεί σαν αυτόματο μηχανάκι.
Ρένα, 25 ετών (Ειδικευόμενη Γιατρός)
Μηνάς, 21 ετών (Φοιτητής)
Τσάμη Αναστασία
Ψυχοθεραπεύτρια - Σεμινάρια

Υπηρεσίες Ψυχοθεραπείας &
Online Συμβουλευτικής

Μιαούλη & Ξάνθου 7
Λαμία, 35100

Τηλ: 2231050738
Κιν:  6944460212

E-mail:
tsami.anastasia@gmail.com