Οnline Συμβουλευτική
Πλεονεκτήματα Online Συμβουλευτικής
Η ψυχοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να φωτιστούν τα αρνητικά συναισθηματικά σχέδια που αναπτύσσονται ως αποτέλεσμα της εμπειρίας απο την παιδική ηλικία ή τα εφηβικά έτη. Μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα που αφήνουν προηγούμενες συναισθηματικές εμπειρίες.

Επιλογή πελάτη και χώρος

 

Εδώ το ερώτημα του «Ποιος ειδικός παρέχεται στην πόλη μου;» ¨αλλάζει¨ στο ερώτημα «Τι είδους υπηρεσία επιθυμώ;» Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μας ανάλογα με το τι υπηρεσία και σε ποιο χώρο βολεύει εμάς τους ίδιους διαλέγουμε τον ειδικό - το χώρο και τον τρόπο - που θέλουμε να μας παρέχεται μια

τέτοιου είδους υπηρεσία.  

 

Λήψη υπηρεσιών με ηλεκτρονική άνεση (μικρότερο κόστος)

 

Για τον πελάτη που δεν μπορεί να διατηρεί τακτικά ραντεβού, συγκεκριμένες ώρες ή να έχει υποστηριχτεί με χρονικούς περιορισμούς είναι ελεύθερος να θέτει το δικό του ρυθμό στην συμβουλευτική του. Ο πελάτης που ταξιδεύει συχνά, σπουδάζει ή μετακομίζει μπορεί να έχει μαζί του την συμβουλευτική του χωρίς καμία διακοπή. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι το ότι ο πελάτης πληρώνει πολύ λιγότερα χωρίς να επιβαρύνεται οδοιπορικά ή άλλα διοικητικά έξοδα.

 

Ελαχιστοποίηση χρόνου και εχεμύθεια

 

Η οποιαδήποτε μετακίνηση από και προς το γραφείο ενός ειδικού εδώ δεν είναι απαρατήρητη αφού ο πελάτης μας μπορεί να εξοικονομήσει σχετικά πολύτιμο χρόνο. Η εχεμύθεια είναι κάποιας άλλης ποιότητας αφού προστατεύεται στον ιδιωτικό χώρο του πελάτη. Στην Online Συμβουλευτική δεν χρειάζεται ενδιάμεσος και διατηρείται η πλήρης ανωνυμία του πελάτη.

 

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής συμβουλευτικής αξιολογώντας τα κάποιος είναι τα παρακάτω:

 

· Επιλογή του δικού σας προσωπικού συμβούλου ψυχικής υγείας

· Μεγαλύτερη δυνατότητα ευελιξίας στο χρόνο των συναντήσεων σας

· Όχι μετακίνηση από τον δικό σας χώρο όπου μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

· Δυνατότητα του ειδικού να παρατηρεί την συμπεριφορά σας στον δικό σας χώρο κατά την διάρκεια της συνεδρίας (κάτι που στις κλασσικές μεθόδους είναι δύσκολο).

· Καλύτερη οργανωτικότητα στο δικό σας πρόγραμμα

· Μικρότερο κόστος χρημάτων